front

Frontpage content

Een optimale mix

Door optimaal gebruik te maken van alle kennis die in huis is, kunnen unieke hoogwaardige websites worden gebouwd.

Enkele van onze expertises:

  • Grafisch ontwerp
  • Programmeren
  • Professionele fotografie
  • Logo's ontwerpen

De meeste professionele websites worden gebouwd op basis van open-source Content Managent System (CMS) oplossingen zoals Joomla!, Drupal of Wordpress. Joomla! heeft daarbij onze voorkeur omdat het zeer degelijk en veilig is. Om die reden wordt het onder andere gebruikt voor de website van de Verenigde Naties en door Exakt software.

Een extra voordeel is dat PHP-code en de vormgeving perfect op elkaar kunnen worden afgestemd, terwijl het onderhouden van dit soort websites zeer gebruiksvriendelijk is. 

Een klein beetje mooier...

De reden om websites te bouwen: passie voor het vak. 

Deze passie is ontstaan uit frustratie - veel webbureaus zijn weliswaar technisch goed, maar missen de grafische expertise en benodigde gevoel om tot een echt hoog niveau te komen.

Sommige websites lezen als een telefoonboek (bijvoorbeeld Google), andere websites lijken meer op een luxe tijdschrift. Juist die laatste categorie is onze specialiteit, waardoor wij meerwaarde kunnen bieden.

Worden de kosten terugverdiend als er iets bijzonder wordt neergezet? Een bedrijf als Apple is niet de grootste in de markt. Maar door de lat hoog te leggen wat betreft het design in al zijn facetten, dus ook voor de eigen website, hebben ze al jaren een veel grotere marge dan de concurrentie.

Wij leveren altijd een prachtige en uitstekend werkende website - een presentatie op het internet om trots op te zijn en die dag en nacht dienst doet als een visitekaartje met uitstraling.